Restaurant de Wanne

Restaurant de Wanne is een Restaurant gelegen aan Winhofflaan 2 in Ootmarsum.

Meer informatie over Restaurant de Wanne in Ootmarsum

Parkhotel de Wiemsel is een viersterren superior hotel gelegen aan de Nederlands-Duitse grens in het mooie Twente. Het hotel beschikt over 56 suites en gastenkamers, een Spa & Wellness, een binnen- en buitenzwembad en een gastronomisch restaurant genaamd "De Wanne". Daarnaast heeft het hotel ook een eigen kunstgalerie met een diverse collectie hedendaagse kunst. Het hotel bevindt zich vlakbij het kunstenaarsstadje Ootmarsum, waar galerieën en beeldhouwwerken het straatbeeld domineren en er volop mogelijkheden zijn om te winkelen en te genieten van cafés en restaurants. Het hotel kijkt uit naar uw bezoek.

Wil je weten wat Restaurant de Wanne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Wanne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Wanne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Wanne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Restaurant de Wanne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Wanne

Bezoekers bekeken ook