Remigiuskerk

Remigiuskerk is een gelegen aan Legtenbergerstraat 2 in Weerselo.

Meer informatie over Remigiuskerk in Weerselo

Tot 1 januari 2010 was de Remigiuskerk in Weerselo een zelfstandige parochie, maar vanaf die datum zijn de parochies van Deurningen, Oldenzaal, Saasveld, Rossum en Weerselo samengevoegd tot één Plechelmus Parochie. Op de website van de Plechelmus Parochie is alle informatie te vinden over de parochie en de locatie in Weerselo. Hier vind je ook contactgegevens en informatie over de verschillende werkgroepen. Elke locatie heeft zijn eigen geschiedenis en deze zal in de toekomst worden gepubliceerd of de locatie heeft een eigen website.

Wil je weten wat Remigiuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Remigiuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Remigiuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Remigiuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Remigiuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Remigiuskerk

Bezoekers bekeken ook