Recon Marketing Consultancy

Recon Marketing Consultancy is een Marketingconsultant gelegen aan Jongkindstraat 4 in Denekamp.

Meer informatie over Recon Marketing Consultancy in Denekamp

René Nijmeijer biedt hulp bij marketingstrategieën en heeft ervaring bij grote retailers zoals Conrad Electronic, Kees Smit Tuinmeubelen en De Voordeelmarkt. Hij gelooft dat marketing vaak onderschat wordt en dat het aannemen van een marketeer niet genoeg is. René werkt volgens een aantal stappen: hij begint met een quickscan van de organisatie, gaat in gesprek met stakeholders en presenteert een plan van aanpak. Hij heeft al verschillende succesvolle projecten gehad, zoals het geven van advies over marketingstrategie aan Procestechniek.nl en het opbouwen van de marketingafdeling van Kees Smit Tuinmeubelen. René werkt samen met partners en merken om mooie resultaten te behalen. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hem opnemen via zijn website.

Wil je weten wat Recon Marketing Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recon Marketing Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recon Marketing Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recon Marketing Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Recon Marketing Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recon Marketing Consultancy

Bezoekers bekeken ook