R.K. Sportvereniging "Saasveldia"

R.K. Sportvereniging "Saasveldia" is een Voetbalclub gelegen aan Secretariaat p/a Bornsestraat 60A 7597 NG, Gravenallee 10 in Saasveld.

Meer informatie over R.K. Sportvereniging "Saasveldia" in Saasveld

Op zondag 15 oktober organiseert Saasveldia een gezellige bokbiermiddag waar iedereen welkom is. Op woensdag 23 augustus werd het sportpark bezocht door de selectie van Heracles Almelo, die gebruik maakte van de beachvolleybalvelden. Daarnaast is er de mogelijkheid om via een link een Saasveldia tenue met korting te bestellen. Er zijn geen afgelastingen en op 25 november is er een Sinterklaasviering in de kantine. Verder is er informatie over het bezoekadres van Saasveldia en de hoofdsponsor.

Wil je weten wat R.K. Sportvereniging "Saasveldia" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.K. Sportvereniging "Saasveldia" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.K. Sportvereniging "Saasveldia"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Sportvereniging "Saasveldia" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar R.K. Sportvereniging "Saasveldia" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.K. Sportvereniging “Saasveldia”

Bezoekers bekeken ook