Protestantse Stiftskerk

Protestantse Stiftskerk is een Hervormde kerk gelegen aan Het Stift 9 in Weerselo.

Meer informatie over Protestantse Stiftskerk in Weerselo

De Stiftsgemeente Weerselo is een open, oecumenische gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland. De gemeente is gevestigd in de dorpen Weerselo, Deurningen, Rossum, Saasveld en enkele buurtschappen. Het gebied waarin de gemeente zich bevindt, Noord-Oost Twente, is overwegend rooms-katholiek. De Stiftsgemeente organiseert verschillende evenementen, zoals het planten van krokussen op het Stiftsplein op 21 oktober, een concert rond Allerzielen op 12 november en een concert van het Slavisch/Balkan/Zwarte Zee-koor Slavuj op 4 november. Daarnaast is er een informatiepunt genaamd De Stiftswijzer, waar bezoekers informatie kunnen krijgen over Het Stift en omgeving. Ook is er ruimte voor kleine exposities. De Stiftsgemeente nodigt geïnteresseerden uit om zich aan te melden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van activiteiten en nieuws.

Wil je weten wat Protestantse Stiftskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Stiftskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Stiftskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Stiftskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Protestantse Stiftskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Stiftskerk

Bezoekers bekeken ook