Protestantse Gemeente Ootmarsum

Protestantse Gemeente Ootmarsum is een Protestantse kerk gelegen aan Ganzenmarkt 31 in Ootmarsum.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Ootmarsum in Ootmarsum

Op de website van de Protestantse Kerk in Ootmarsum vind je verschillende categorieën, waaronder Ringsproak Nieuws Ootmarsum voor actueel nieuws. Er is ook een Facebookpagina gekoppeld aan de website waar nieuwe berichten en de Zondagsbrief worden geplaatst. De kerkelijke gemeente omvat niet alleen Ootmarsum, maar ook andere plaatsen zoals Tilligte, Lattrop en Nutter. Ootmarsum heeft ongeveer 4500 inwoners, waarvan 450 protestant zijn. De overige inwoners zijn voornamelijk Rooms-Katholiek. Sommige leden wonen niet in Ootmarsum, maar bijvoorbeeld in Brecklenkamp of zelfs in Duitsland. In het kerkgebouw is er normaal gesproken elke zondag om 10.00 uur een eredienst, die het hart vormt van de gemeente. Daar komen we samen om te luisteren, te zingen, te bidden en te vieren, en ook om elkaar te ontmoeten en voor elkaar te zorgen.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Protestantse Gemeente Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook