PrioApps

PrioApps is een Softwarebedrijf gelegen aan Clematisstraat 144 in Denekamp.

Meer informatie over PrioApps in Denekamp

PrioApps is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van iOS en Android apps. Ze hebben meer dan vier jaar ervaring met het maken van apps voor deze platforms en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze bieden ook de mogelijkheid om een CMS te ontwikkelen voor de app, zodat je de data gemakkelijk kunt beheren en toevoegen. PrioApps maakt de apps volledig op maat, zodat ze voldoen aan jouw specifieke wensen en huisstijl. Ze maken gebruik van native technologie, zodat de app optimaal kan profiteren van de mogelijkheden van het apparaat. Daarnaast kunnen ze ook apps ontwikkelen voor smartwatches, zoals Android Wear en Apple Watch. PrioApps heeft al verschillende projecten succesvol afgerond, zoals een spraakopname applicatie voor Android en een chatbot voor het Huygens College. Het ontwikkelproces bestaat uit verschillende fasen, waaronder het bespreken van ideeën, het maken van een ontwerp, de ontwikkeling, het testen en de uiteindelijke oplevering. Na de oplevering bieden ze ook onderhoudsdiensten aan. Het team van PrioApps bestaat uit Apple en Android experts die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Wil je weten wat PrioApps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PrioApps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PrioApps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PrioApps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar PrioApps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PrioApps

Bezoekers bekeken ook