Plegt Bouw B.V.

Plegt Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan De Mors 161 in Ootmarsum.

Meer informatie over Plegt Bouw B.V. in Ootmarsum

Plegt bouwgroep is een ontwikkelende bouwer die een modern totaalpakket op het gebied van projectontwikkeling en realisatie aanbiedt. Ze realiseren projecten van initiatief tot oplevering, zoals woningen, zorgappartementen, kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Het bedrijf onderscheidt zich door hard werken, bescheidenheid, modern management en ambachtelijk vakmanschap te combineren. Ze hechten ook veel waarde aan heldere communicatie, zodat klanten tijdens een bouwproject altijd weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan. Enkele van hun projecten zijn onder andere sociale koopwoningen in Nunspeet en Enter, appartementen in Markelo, Hellendoorn en Veendam, en woningen in Amelo. Daarnaast zijn ze betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen en leveren ze een bijdrage aan de bestrijding van armoede.

Wil je weten wat Plegt Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plegt Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plegt Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plegt Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Plegt Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plegt Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook