Plebs en Snobs

Plebs en Snobs is een Kledingwinkel gelegen aan Gasthuisstraat 1 in Ootmarsum.

Meer informatie over Plebs en Snobs in Ootmarsum

In Ootmarsum is er een prachtige boetiek genaamd Plebs en Snobs, waar je zowel online als in de winkel kunt shoppen. De collectie is continu veranderend en er worden wekelijks nieuwe looks samengesteld door stylisten. De items zijn altijd op voorraad en worden snel geleverd, vaak al de volgende dag. Daarnaast zijn de verzendkosten laag. Naast de online shop is er ook een fysieke winkel in Ootmarsum, die zeven dagen per week geopend is. Hier kun je de collectie ontdekken en combineren met een bezoek aan een van de vele musea en kunstgalerijen in de stad. Als je als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuwe looks, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Verzending is gratis bij besteding vanaf 75 euro en retourneren is mogelijk binnen 14 dagen.

Wil je weten wat Plebs en Snobs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plebs en Snobs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plebs en Snobs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plebs en Snobs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Plebs en Snobs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plebs en Snobs

Bezoekers bekeken ook