Pieck Fijn Ootmarsum

Pieck Fijn Ootmarsum is een Patisserie gelegen aan Kerkplein 23, Dwarsstraat 4 in Ootmarsum.

Meer informatie over Pieck Fijn Ootmarsum in Ootmarsum

In het kunststadje Ootmarsum bevindt zich een klein winkeltje met gele stoeltjes buiten en een nostalgisch straatbeeld. Bij het zien van de etalage worden heerlijke geuren van versgebakken taart, koffie en chocolade waargenomen. Het assortiment bestaat uit onder andere merengue, caramel en frambozen, met de keuze voor chocolade en gezonde lunchopties. Naast het aanbieden van maaltijden en daghapjes om af te halen, is er ook de mogelijkheid om contact op te nemen via het contactformulier op de website. De openingstijden van de lunchroom zijn woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00, en van de patisserie op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag en zondag van 9:00 tot sluitingstijd.

Wil je weten wat Pieck Fijn Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pieck Fijn Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pieck Fijn Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pieck Fijn Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Pieck Fijn Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pieck Fijn Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook