Pelle's Deurningen

Pelle's Deurningen is een Eetcafé gelegen aan Hoofdstraat 9 in Deurningen.

Meer informatie over Pelle's Deurningen in Deurningen

In Pelle's Bier&Eetcafé kun je genieten van gezellig eten en drinken. Je kunt langskomen voor een informele borrel, een biertje van de tap of een heerlijk gerecht uit de keuken. Daarnaast kun je ook feesten vieren in hun zaal, binnentuin, proeflokaal of het Bier&Eetcafé zelf. Ze bieden ook chocoladegeschenken aan voor collega's of werknemers tijdens de feestdagen. Pelle's is ook een geschikte locatie voor zakelijke activiteiten, zoals meetings, events, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Ze hebben een uitgebreid menu met 15 speciaalbieren van de tap en ruim 80 van de fles. Pelle's is lid van de Alliantie van Bier Tapperijen en heeft maandelijks een brouwerij van de maand met speciale bieren. Ze zijn de hele week geopend en bieden verschillende kerstactiviteiten aan, zoals een kerstbierproeverij en een kerstbrunch. Waarom niet vandaag langskomen?

Wil je weten wat Pelle's Deurningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pelle's Deurningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pelle's Deurningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pelle's Deurningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Pelle's Deurningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pelle’s Deurningen

Bezoekers bekeken ook