Pedicurestudio Petra Hagedoorn

Pedicurestudio Petra Hagedoorn is een Voetverzorging gelegen aan De Wildbaan 3 in Ootmarsum.

Meer informatie over Pedicurestudio Petra Hagedoorn in Ootmarsum

U kunt al 25 jaar lang rekenen op medisch pedicure Petra Hagedoorn voor de beste zorg voor uw voeten. Het lijkt vanzelfsprekend dat onze voeten ons ons hele leven van A naar B kunnen dragen, maar wanneer er pijnklachten ontstaan, wordt lopen bemoeilijkt. Voeten vormen de fundering van ons lichaam en problemen aan de voeten kunnen klachten in het hele lichaam veroorzaken. Daarom zijn gezonde en pijnloze voeten essentieel voor een gezond en fit lichaam dat goed kan bewegen. Alleen pedicures met een erkend diploma kunnen zich registreren in het Kwaliteitsregister Pedicures. Een geregistreerde pedicure is verplicht om bij- en nascholing te volgen om op de hoogte te blijven van kennis en innovatie in het vakgebied. Een KRP geregistreerde medisch pedicure waarborgt de kwaliteit van de behandeling. Bij medisch pedicure Petra Hagedoorn kunt u terecht voor professionele, algehele of medische pedicurebehandelingen in haar praktijk bij Voetencentrum Wender.

Wil je weten wat Pedicurestudio Petra Hagedoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurestudio Petra Hagedoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurestudio Petra Hagedoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurestudio Petra Hagedoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Pedicurestudio Petra Hagedoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurestudio Petra Hagedoorn

Bezoekers bekeken ook