Partou Raadhuisstraat

Partou Raadhuisstraat is een Kinderopvang gelegen aan Raadhuisstraat 6 in Weerselo.

Meer informatie over Partou Raadhuisstraat in Weerselo

Partou Raadhuisstraat in Weerselo is een kinderdagverblijf waar kinderen van alle leeftijden veel kunnen beleven. Ze bieden onder andere babymassage, kinderyoga en spel- en bewegingsactiviteiten aan. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Raadhuisstraat 6, tegenover de Aloysiusschool. Er zijn drie gezellige groepen waarin de kinderen worden opgevangen: de babygroep, de verticale groep en de peutergroep. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Daarnaast kunnen ze de netto kosten voor kinderopvang berekenen met behulp van de rekentool.

Wil je weten wat Partou Raadhuisstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Raadhuisstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Raadhuisstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Raadhuisstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou Raadhuisstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Raadhuisstraat

Bezoekers bekeken ook