Partou Profietstraat

Partou Profietstraat is een Kinderdagopvang gelegen aan Profietstraat 6 in Ootmarsum.

Meer informatie over Partou Profietstraat in Ootmarsum

Dit is de website van Partou Profietstraat, een kinderdagverblijf in Ootmarsum. Ze bieden opvang voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen en hebben gezellige groepsruimtes waar kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Het kinderdagverblijf bevindt zich in het centrum van Ootmarsum, samen met het consultatiebureau en basisschool Meander. Ze hebben 5 groepen en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en ouders kunnen het GGD-rapport en het pedagogisch beleid bekijken. Ook kunnen ze de netto kosten voor kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool. Er zijn positieve reacties van ouders te vinden op de website.

Wil je weten wat Partou Profietstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Profietstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Profietstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Profietstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou Profietstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Profietstraat

Bezoekers bekeken ook