Partou Kerkweg 1

Partou Kerkweg 1 is een Kinderdagopvang gelegen aan Kerkweg 1 in Deurningen.

Meer informatie over Partou Kerkweg 1 in Deurningen

Op de website van Partou Kerkweg 1 in Deurningen kun je terecht voor kinderopvang. De locatie ligt aan de Kerkweg 1 en biedt flexibele opvang in een gemoedelijke sfeer. Peuters kunnen hier alvast wennen aan school, aangezien de locatie onder één dak zit met basisschool Willibrordus. Er worden leuke workshops en bewegingslessen aangeboden, maar er is ook ruimte voor vrij spel. De kinderopvang heeft een eigen groep in de basisschool en is speciaal gericht op peuters. Jongere kinderen kunnen terecht bij de kdv aan de Kerkweg 12. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Daarnaast is er een pedagogisch beleid en kunnen ouders via de website de netto kosten voor kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou Kerkweg 1 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Kerkweg 1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Kerkweg 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Kerkweg 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou Kerkweg 1 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Kerkweg 1

Bezoekers bekeken ook