Partou Huize Pardoes

Partou Huize Pardoes is een Kinderopvang gelegen aan Brandlichterweg 12 in Denekamp.

Meer informatie over Partou Huize Pardoes in Denekamp

Partou Huize Pardoes is een kinderdagverblijf in Denekamp dat aandacht heeft voor de kwaliteiten van elk kind. Ze bieden dagelijks verschillende activiteiten aan en hebben zowel binnen als buiten speelruimte. Het kinderdagverblijf is geopend van 07.00 tot 18.00 uur en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen om meer te weten te komen over de opvang. De kosten van de kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van een rekentool. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf stuurt foto's en berichtjes via een app naar ouders om hen op de hoogte te houden van de activiteiten van hun kind.

Wil je weten wat Partou Huize Pardoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Huize Pardoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Huize Pardoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Huize Pardoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou Huize Pardoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Huize Pardoes

Bezoekers bekeken ook