Partou De Zevenster

Partou De Zevenster is een Kinderopvang gelegen aan Meester Muldersstraat 45 in Denekamp.

Meer informatie over Partou De Zevenster in Denekamp

De website van BSO De Zevenster is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Ze bieden buitenschoolse opvang aan in Denekamp, naast basisschool De Zevenster. Elke dag is er iets leuks te beleven, zoals hockeytraining, spelletjes in de gymzaal en workshops zoals streetdance of knutselen. De medewerkers halen de kinderen op van verschillende scholen en zorgen ervoor dat ze zich prettig voelen en zich vermaken. De bso is geopend vanaf sluitingstijd van school tot 18.00 uur en biedt ook voorschoolse opvang aan. Er is parkeergelegenheid in de buurt en de GGD heeft de opvang positief beoordeeld. Er is een rekentool beschikbaar om de netto kosten voor kinderopvang te berekenen en je kunt je kind inschrijven voor een rondleiding of een persoonlijk aanbod ontvangen.

Wil je weten wat Partou De Zevenster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou De Zevenster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Zevenster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Zevenster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou De Zevenster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou De Zevenster

Bezoekers bekeken ook