Partou de Veldkamp

Partou de Veldkamp is een Naschoolse opvang gelegen aan Churchillstraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Partou de Veldkamp in Denekamp

Op de website van Partou de Veldkamp in Denekamp staat informatie over de buitenschoolse opvang. De locatie bevindt zich in de gelijknamige basisschool en heeft huiselijk ingerichte groepsruimtes. De kinderen mogen ook gebruik maken van tussenruimtes en de gymzaal. Er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld het bos, museum of de bibliotheek. De medewerkers halen de kinderen op van verschillende scholen in de buurt en zorgen ervoor dat ze zich prettig voelen tussen de andere kinderen. Er is een app beschikbaar waarmee ouders de hele dag kunnen meeleven met hun kind. De buitenschoolse opvang is geopend op bepaalde tijden en er is parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast is er informatie te vinden over het pedagogisch beleid, de tarieven en de algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Met behulp van een rekentool kunnen ze de netto kosten voor kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou de Veldkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Veldkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Veldkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Veldkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou de Veldkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Veldkamp

Bezoekers bekeken ook