Partou De Mare

Partou De Mare is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwewemestraat 3 in Denekamp.

Meer informatie over Partou De Mare in Denekamp

Dit kinderdagverblijf, genaamd De Mare, bevindt zich in Denekamp en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Het kinderdagverblijf zit samen met de buitenschoolse opvang in het Kulturhus De Mare. Ze hebben gezellige hoekjes om in te spelen, liedjes zingen in de kring en spelen in de gymzaal. Buiten spelen is ook een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Het kinderdagverblijf heeft een eigen slaapkamer en box voor de allerkleinsten. Ze zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Ze kunnen ook de netto kosten voor kinderopvang berekenen en hun kind inschrijven. Het kinderdagverblijf organiseert uitstapjes naar de markt en het bos en biedt een app aan om ouders op de hoogte te houden van hun kind. Een dag bij het kinderdagverblijf bestaat uit bewegen, muziek maken, voorlezen, buitenspelen en rustmomenten.

Wil je weten wat Partou De Mare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou De Mare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Mare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Mare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou De Mare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou De Mare

Bezoekers bekeken ook