Partou Brandlichterweg

Partou Brandlichterweg is een Kinderopvang gelegen aan Brandlichterweg 57 in Denekamp.

Meer informatie over Partou Brandlichterweg in Denekamp

Dit kinderdagverblijf, Partou Brandlichterweg in Denekamp, is een echt kinderparadijs met snoezelboxen in de babygroepen en een belevingstuin. Ze bieden een goede balans tussen actief zijn en ontspanning, met activiteiten zoals peutergym, kinderyoga en muzieklessen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd, met twee babygroepen, twee groepen voor peuters en een combigroep voor oudere peuters. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot en met 18.00 uur. Parkeren kan gratis voor de deur en de GGD-rapporten zijn beschikbaar op de website. Er is ook een pedagogisch beleid waarin wordt uitgelegd hoe opvangdagen geruild kunnen worden en hoe er rekening wordt gehouden met het ritme van het kind. Daarnaast zijn er tarieven voor kinderopvang en gelden er algemene voorwaarden. Ouders kunnen hun kind inschrijven voor een rondleiding of een persoonlijk aanbod ontvangen. Via de app worden foto's en berichtjes gestuurd naar de ouders om hen op de hoogte te houden van de dag van hun kind.

Wil je weten wat Partou Brandlichterweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Brandlichterweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Brandlichterweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Brandlichterweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou Brandlichterweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Brandlichterweg

Bezoekers bekeken ook