Partou Anemoonstraat

Partou Anemoonstraat is een Kinderdagopvang gelegen aan Anemoonstraat 3 in Denekamp.

Meer informatie over Partou Anemoonstraat in Denekamp

Dit kinderdagverblijf genaamd Partou Anemoonstraat bevindt zich in Denekamp en is beschikbaar voor baby's en peuters. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals babymassage, klimkussens, en knutselen met kartonnen dozen. Daarnaast gaan ze regelmatig op stap naar de ouderen in de buurt. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Ook is er een pedagogisch beleid beschikbaar waarin staat hoe rekening wordt gehouden met het ritme van het kind. De kosten van kinderopvang hangen af van de persoonlijke situatie en kunnen worden berekend met behulp van een rekentool. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou Anemoonstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Anemoonstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Anemoonstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Anemoonstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou Anemoonstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Anemoonstraat

Bezoekers bekeken ook