Partou Aloysius

Partou Aloysius is een Kinderopvang gelegen aan Sint Remigiusstraat 5 in Weerselo.

Meer informatie over Partou Aloysius in Weerselo

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat uw browser een andere taalinstelling heeft. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Op de buitenschoolse opvang (bso) in Weerselo zorgen ze ervoor dat elk kind gezien wordt en het is een geweldige plek om te spelen en te groeien. De bso is gevestigd in basisschool Aloysius, dus de kinderen kunnen op het schoolplein spelen en gebruik maken van het handwerklokaal. Ze werken ook samen met bso Raadhuisstraat, waar ze vaak activiteiten en spelletjes mee doen. De bso haalt de kinderen op van school en biedt diverse activiteiten aan, zoals knutselen en koken. Bij Partou bso vermaakt je kind zich de hele dag, voelt het zich op zijn gemak tussen de andere kinderen en kan het lekker buiten spelen met vrienden. De bso is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf sluitingstijd van school tot 18.00 uur. In de vakanties en op studiedagen zijn ze de hele dag open. Er is parkeergelegenheid in de buurt van de bso en je kunt het meest recente GGD-rapport bekijken. Daarnaast is het pedagogisch beleid beschikbaar en kun je je kind inschrijven. Met de rekentool kun je ook de netto kosten van kinderopvang berekenen. De bso valt onder Smallsteps B.V. en er gelden algemene voorwaarden.

Wil je weten wat Partou Aloysius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Aloysius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Aloysius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Aloysius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Partou Aloysius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Aloysius

Bezoekers bekeken ook