Pannenkoekenhuis Bolle Jan

Pannenkoekenhuis Bolle Jan is een Restaurant gelegen aan Nordhornsestraat 137 in Denekamp.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis Bolle Jan in Denekamp

Bij Bolle Jan, een gezellig pannenkoekenrestaurant, kun je nu via een link het restaurant van binnen bekijken. Ze nodigen je uit om langs te komen en je te laten verrassen. Als je jarig bent (geweest), kun je je verjaardag vieren bij Bolle Jan. Als je binnen een week langskomt, krijg je een gratis naturel pannenkoek met knuffel. Op de nieuwe drankenkaart kun je de nieuwe drankjes bekijken. Bolle Jan is een familierestaurant waar traditie en plezier voorop staan. Ze kiezen hun ingrediënten zorgvuldig uit en bakken de pannenkoeken nog op ambachtelijke wijze. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur, en de keuken sluit om 20.00 uur.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis Bolle Jan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis Bolle Jan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis Bolle Jan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis Bolle Jan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Pannenkoekenhuis Bolle Jan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis Bolle Jan

Bezoekers bekeken ook