Paardenhandel Maarten Kamphuis

Paardenhandel Maarten Kamphuis is een Paardenfokker gelegen aan Lomanskampweg 5 in Agelo.

Meer informatie over Paardenhandel Maarten Kamphuis in Agelo

In Agelo, een kleine buurtschap in Overijssel, weten paardenliefhebbers van over de hele wereld de Lomanskampweg te vinden. Hier vertrekken paarden en pony's vanuit de stal van Maarten Kamphuis naar verschillende plaatsen in Europa en zelfs daarbuiten. Maarten Kamphuis is gespecialiseerd in het vinden van kwaliteitsvolle rijpaarden en zowel amateurs als professionals kunnen bij hem terecht voor hun toekomstige paard. Ook als je besluit om je eigen paard of pony te verkopen, kun je contact opnemen met Maarten, omdat hij een groot netwerk heeft opgebouwd in binnen- en buitenland. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen en ze verwelkomen je graag op hun stal in Agelo.

Wil je weten wat Paardenhandel Maarten Kamphuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paardenhandel Maarten Kamphuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paardenhandel Maarten Kamphuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paardenhandel Maarten Kamphuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Paardenhandel Maarten Kamphuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paardenhandel Maarten Kamphuis

Bezoekers bekeken ook