Othmar Herberg

Othmar Herberg is een Hotel gelegen aan Commanderieplein 7 in Ootmarsum.

Meer informatie over Othmar Herberg in Ootmarsum

Bij Othmar draait alles om bier. Ze hebben een heerlijk assortiment bieren, bieden brouwerijtours aan, hebben een bierspa en een herberg waar je kunt overnachten. In de bierspa kun je genieten van een ontspannend bierbad en onbeperkt je eigen Othmar bier tappen. De bieren van Othmar worden ambachtelijk gebrouwen volgens het Duitse 'Reinheitsgebot' met natuurlijke ingrediënten. De herberg is een klein hotel waar je kunt overnachten en volledig kunt genieten van de bierbeleving. In het proeflokaal kun je een high beer of bierproeverij doen. Verder worden er activiteiten georganiseerd in en rond Ootmarsum en is er hop geplukt achter het Commanderieplein. Je kunt Othmar volgen op social media.

Wil je weten wat Othmar Herberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Othmar Herberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Othmar Herberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Othmar Herberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Othmar Herberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Othmar Herberg

Bezoekers bekeken ook