ORETRO

ORETRO is een Lampenwinkel gelegen aan Hoofdstraat 32A in Deurningen.

Meer informatie over ORETRO in Deurningen

In de Retro en Vintage Collectie van Oretro zijn diverse artikelen te vinden, zoals verlichting, meubels, kapstokken, haken, knopjes en grepen, blikken auto's, nostalgische blikken, emaille huisnummers en meer. Daarnaast zijn er ook woonaccessoires en verlichtingsonderdelen verkrijgbaar. De collectie bevat zowel vintage als retro items, zoals vintage glas en keramiek, vintage meubels, vintage blikken en trommels, vintage woonaccessoires en recent toegevoegde vintage items. Er zijn ook verkochte vintage producten te vinden. Oretro is gevestigd aan de Hoofdstraat 32 in Deurningen en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Verzenden, bestellen, ruilen en retourneren is mogelijk en er zijn algemene voorwaarden en een privacyverklaring van toepassing.

Wil je weten wat ORETRO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ORETRO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ORETRO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ORETRO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar ORETRO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ORETRO

Bezoekers bekeken ook