Openluchtmuseum Ootmarsum

Openluchtmuseum Ootmarsum is een Museum gelegen aan Commanderieplein 2 in Ootmarsum.

Meer informatie over Openluchtmuseum Ootmarsum in Ootmarsum

Het Openluchtmuseum Ootmarsum is gesloten op vrijdag 3 november 2023 vanwege de 'Koale Kermis'. Het museum is normaal gesproken elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en neemt bezoekers mee naar het Twente van vroeger. Het toont authentieke gebouwen, gebruiksvoorwerpen en vertelt het verhaal van de bestuurders van vroeger. Vanaf 1 januari 2024 zullen de entreeprijzen verhoogd worden als gevolg van de inflatie. Mensen kunnen het museum steunen door vriend te worden vanaf € 25 per jaar. Daarnaast bevindt zich op loopafstand het Drostenhuis, een herenhuis uit de 18e eeuw dat is ingericht met antieke meubelen en schilderijen. Bezoekers kunnen het Drostenhuis gratis bezoeken met het entreebewijs van het Openluchtmuseum, en er is ook de mogelijkheid om een combiticket te kopen voor beide musea.

Wil je weten wat Openluchtmuseum Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Openluchtmuseum Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Openluchtmuseum Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Openluchtmuseum Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Openluchtmuseum Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Openluchtmuseum Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook