Ootmarsumse Lopersclub '93

Ootmarsumse Lopersclub '93 is een Sportclub gelegen aan De Mors 97 in Ootmarsum.

Meer informatie over Ootmarsumse Lopersclub '93 in Ootmarsum

Een groep fanatieke leden van de OLC '93 gaat volgend jaar de marathon van Rotterdam lopen op 14 april 2024. Voor degenen die nog nooit een marathon hebben gelopen maar dat graag willen, is dit een kans om hun droom waar te maken en een medaille en speldje te verdienen. Er zijn ook trainingsroutes beschikbaar voor degenen die willen deelnemen aan de heuveltrainingen of gewoon gezellig willen hardlopen met de groep. Als je nog geen lid bent, kun je je aanmelden en meedoen. Er zijn ook verschillende evenementen, waaronder de Springendalloop in 2023 en de NN Marathon in Rotterdam. Volg de OLC '93 op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Ootmarsumse Lopersclub '93 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ootmarsumse Lopersclub '93 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ootmarsumse Lopersclub '93? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ootmarsumse Lopersclub '93 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Ootmarsumse Lopersclub '93 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ootmarsumse Lopersclub ’93

Bezoekers bekeken ook