Ootmarsum Outdoor - Receptie & Restaurant

Ootmarsum Outdoor - Receptie & Restaurant is een Restaurant gelegen aan Denekamperstraat 36 in Ootmarsum.

Meer informatie over Ootmarsum Outdoor - Receptie & Restaurant in Ootmarsum

Bij Twente Toer kun je verschillende activiteiten boeken om op een avontuurlijke manier de omgeving van Ootmarsum te verkennen. Zo kun je bijvoorbeeld een E-Chopper toer maken met een gids, waarbij je op een leerzame manier Twente en het natuurgebied het Springendal ontdekt. Ook is er een legertruck dropping, waarbij je met een smokkelkaart en kompas op zoek gaat naar de juiste grensovergang terug naar Nederland. Voor de stoere avonturiers is er de mogelijkheid om te fatbiken, waarbij je met een sterke motor het wow-effect ervaart. Daarnaast kun je ook genieten van een luxe vakantie in een vakantiewoning in het hart van Ootmarsum. Voor de echte waaghalzen is er de Buggy Experience, waarbij je off-road avontuur beleeft en kunt genieten van de omgeving. Je kunt ook je eigen Twentetoer samenstellen door gebruik te maken van de arrangementen generator, waarbij je kunt kiezen uit verschillende activiteiten en afsluiten met een hapje en drankje. Er zijn ook speciale arrangementen zoals de Buggy en BBQ All-in, E-Chopper en lunch, Fatmax en Borrel BBQ, en E-Chopper Borrelplank. Daarnaast worden er ook andere voertuigen aangeboden, zoals de Fatmax, E-Chopper, E-Goccia, en Buggy. Je kunt deze voertuigen huren voor een dag of een bepaalde periode. Er zijn ook positieve ervaringen van klanten, zoals een leuke dag met de gymdocenten op de E-Chopper en een geweldige familiedag in de TukTuk.

Wil je weten wat Ootmarsum Outdoor - Receptie & Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ootmarsum Outdoor - Receptie & Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ootmarsum Outdoor - Receptie & Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ootmarsum Outdoor - Receptie & Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Ootmarsum Outdoor - Receptie & Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ootmarsum Outdoor – Receptie & Restaurant

Bezoekers bekeken ook