okkofoto

okkofoto is een Fotograaf gelegen aan De Bongerd 4 in Saasveld.

Meer informatie over okkofoto in Saasveld

Okkofoto is een fotografiebedrijf dat wordt gerund door Okko. Hij is al sinds 1974 bezig met fotografie en de laatste tien jaar doet hij dit als professional. Hij fotografeert graag portretten, organisatieportretten, producten, urbex, stad en landschap, natuur en auto's. Zijn visie is om iets moois toe te voegen aan de wereld met zijn foto's. Hij heeft veel creativiteit en gebruikt zijn foto's niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen, bijvoorbeeld door foto's te laten printen of te gebruiken voor inrichting. Op zijn website kun je meer lezen over zijn fotografie en de rol die hij wil hebben in de wereld. Je kunt ook foto's van Okkofoto bestellen om aan de muur te hangen, bijvoorbeeld op aluminium, canvas, acryl, doek of staal. Als je interesse hebt in een fotoproject met Okko, kun je contact met hem opnemen via e-mail. Okkofoto is gevestigd in Saasveld, Nederland.

Wil je weten wat okkofoto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van okkofoto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij okkofoto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je okkofoto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar okkofoto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. okkofoto

Bezoekers bekeken ook