Museum Ton Schulten

Museum Ton Schulten is een Museum gelegen aan Ton Schultenplein 1 in Ootmarsum.

Meer informatie over Museum Ton Schulten in Ootmarsum

De wereld van Ton Schulten staat bekend om zijn kleur, vorm en emotie. Zijn werk is prachtig en heeft een krachtige uitstraling. Het Museum en de Galerie Ton Schulten presenteren zijn artistieke biografie op een overzichtelijke en perfecte wijze. Er zijn nieuwe posters, overhemden en zeefdrukken verkrijgbaar. Daarnaast is er een expositie te zien van fotograaf/beeldend kunstenaar Jasper Abels en is er een piano festival gepland in september 2023. Het museum is niet aangesloten bij de Museum Jaarkaart, maar biedt wel korting aan museumkaarthouders. Bezoekers kunnen ook een kunst- en luncharrangement boeken. Voor meer informatie en openingstijden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de Galerie en het Museum Ton Schulten.

Wil je weten wat Museum Ton Schulten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Ton Schulten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Ton Schulten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Ton Schulten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Museum Ton Schulten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Ton Schulten

Bezoekers bekeken ook