Museum Natura Docet

Museum Natura Docet is een Museum gelegen aan Oldenzaalsestraat 39 in Denekamp.

Meer informatie over Museum Natura Docet in Denekamp

Van 21 t/m 29 oktober is er een herfstvakantieprogramma bij Museum Natura Docet. Het museum is het oudste regionale natuurhistorisch museum van Nederland en biedt een belevenis voor jong en oud. Je kunt het verhaal ontdekken van oprichter Meester Bernink, die het museum in 1911 opende. Er is een bijzondere collectie dieren te zien in de Wonderkamers, evenals een mammoet skelet en fossielen. Daarnaast kun je je eigen digitale bos bouwen in Funky Forest en genieten van de parktuin en het landschap van Noord Oost Twente. Het museum heeft een vaste collectie, wisselende tentoonstellingen en een programma met diverse activiteiten. Bezoekers zijn lovend over het museum en vinden het zowel leuk als leerzaam. Er is ook nieuws over het museum, zoals het succes van de 'Groene Karavaan' en de verkiezing tot Kidsproof provinciewinnaar Overijssel 2023. Het museum is te vinden in Denekamp en is te volgen op social media.

Wil je weten wat Museum Natura Docet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Natura Docet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Natura Docet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Natura Docet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Museum Natura Docet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Natura Docet

Bezoekers bekeken ook