Museum Huize Keizer

Museum Huize Keizer is een Museum gelegen aan Kerkplein 2 in Denekamp.

Meer informatie over Museum Huize Keizer in Denekamp

Welkom bij Museum Huize Keizer in Denekamp! Het museum is gevestigd in een prachtige winkel en woning uit de jaren 1920 en is zowel binnen als buiten in ere hersteld. Het gebouw diende ooit als patriciërshuis en vleeswarenfabriek, waarvan de producten voornamelijk werden geëxporteerd naar Nederlands-Indië. Het museum heeft ook een Verhalenzolder, waar kunstenaar Hans Nijmeijer een vertelboom heeft gecreëerd. Deze ruimte is ook geschikt voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. In het naastgelegen koetshuis worden archeologische objecten tentoongesteld die gerelateerd zijn aan de verhalen op de zolder. Daarnaast zijn er regelmatig exposities van nationale en internationale kunstenaars, waar verschillende kunstvormen te bewonderen zijn. Het museum is gratis te bezoeken op bepaalde dagen en tijden, en een vrije gift wordt gewaardeerd. Let op: het museum is gesloten van 19 december 2022 tot en met 10 januari 2023. Kom langs en ontdek Museum Huize Keizer!

Wil je weten wat Museum Huize Keizer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Huize Keizer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Huize Keizer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Huize Keizer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Museum Huize Keizer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Huize Keizer

Bezoekers bekeken ook