Museum Chronomium

Museum Chronomium is een Museum gelegen aan Oostwal 8 in Ootmarsum.

Meer informatie over Museum Chronomium in Ootmarsum

Het Chronomium is een museum dat gespecialiseerd is in tijdmeetkunde. Helaas is het museum permanent gesloten. In het museum werden verschillende klokken en uurwerken getoond, waaronder torenuurwerken, carillon- en luidklokken, en antieke zak- en tuinzonnewijzers. De exacte openingstijden, toegangsprijzen en faciliteiten van Het Chronomium zijn niet bekend. Het museum bevond zich op Gasthuisstraat 16 in Ootmarsum. Helaas zijn er nog geen recensies van het museum beschikbaar. In de buurt van Ootmarsum zijn er echter andere musea te bezoeken, zoals het Openluchtmuseum Ootmarsum, Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum, Museum Ton Schulten, Museum het Drostenhuis, Museum Natura Docet en Museum Huize Keizer.

Wil je weten wat Museum Chronomium verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Chronomium of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Chronomium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Chronomium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Museum Chronomium reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Chronomium

Bezoekers bekeken ook