Mr. Mayor bistro & grill

Mr. Mayor bistro & grill is een Bistro gelegen aan Burgemeester Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Mr. Mayor bistro & grill in Denekamp

Mr. Mayor is een nieuw grill restaurant in Denekamp dat heerlijke bistro gerechten serveert voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant is modern ingericht en heeft een verwarmd terras. Chef-kok Ben Schulte verrast gasten met uitdagende en authentieke gerechten. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op het dorpsplein en de Nicolaaskerk. Naast eten kunt u ook genieten van een cappuccino bij de haard of een speciaal biertje op het terras. Er zijn afwijkende openingstijden op bepaalde data en cadeaubonnen zijn beschikbaar voor cadeau. Daarnaast biedt Mr. Mayor ook accommodaties voor huwelijken, diners, vergaderingen en feesten. Het adres van het restaurant is Burg. Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Wil je weten wat Mr. Mayor bistro & grill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mr. Mayor bistro & grill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mr. Mayor bistro & grill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mr. Mayor bistro & grill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Mr. Mayor bistro & grill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mr. Mayor bistro & grill

Bezoekers bekeken ook