Mössems

Mössems is een Hotel gelegen aan Lattropperstraat 99 in Denekamp.

Meer informatie over Mössems in Denekamp

Welkom bij Mössems, een hotel, theeschenkerij en restaurant waar u kunt overnachten, lekker eten en zakelijk kunt genieten. Het hotel biedt comfortabele en landelijke hotelkamers voor een romantische overnachting, een gezellig weekendje weg met vriendinnen of een gezinsuitje. Er zijn ook gelijkvloerse kamers beschikbaar voor mindervaliden en de hele locatie kan worden afgehuurd. Het restaurant serveert heerlijke ontbijtjes, lunches en diners met streekeigen specialiteiten, die zelf worden bereid in de eigen keuken. Daarnaast is het mogelijk om een high tea te combineren met een workshop. Mössems biedt ook de mogelijkheid voor natuurinclusief vergaderen, waarbij u tijdens de vergadering wordt omringd door het getjilp van vogels. De locatie bevindt zich nabij het kunststadje Ootmarsum en biedt veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Er zijn smalle wandelpaden, verharde fietspaden, musea en zelfs een kasteel. Twente is een gezonde en actieve omgeving voor kinderen. Kortom, bij Mössems zult u zich niet vervelen en zult u volledig uitgerust weer naar huis gaan.

Wil je weten wat Mössems verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mössems of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mössems? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mössems het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Mössems reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mössems

Bezoekers bekeken ook