Molly’s Hair & Make-up

Molly’s Hair & Make-up is een Kapper gelegen aan Thijstraat 16 in Rossum.

Meer informatie over Molly’s Hair & Make-up in Rossum

Molly's Hair & Make-up is een kapsalon en visagie studio gevestigd in het mooie Rossum. Ze bestaan sinds 2014 en hebben als missie om iedereen te laten stralen. Het team van Molly's bestaat uit getalenteerde professionals die allemaal opgeleid zijn in het vak. Merle Oude Lashof is de eigenaresse van Molly's en heeft verschillende diploma's en titels op haar naam staan. Ze is een creatief en perfectionistisch persoon die gepassioneerd is over haar en make-up. Het team werkt met goede producten, met name van het merk L'Oréal. Ze geven ook advies over welke producten het beste bij de klant passen. Molly's is actief op Instagram waar ze de laatste trends en ontwikkelingen delen. Ze zijn te bereiken via telefoon en e-mail en zijn gevestigd aan de Thijstraat 16 in Rossum.

Wil je weten wat Molly’s Hair & Make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Molly’s Hair & Make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Molly’s Hair & Make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Molly’s Hair & Make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Molly’s Hair & Make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Molly’s Hair & Make-up

Bezoekers bekeken ook