Minicamping Erve Geerdink

Minicamping Erve Geerdink is een Kampeerterrein gelegen aan Tichelwerk 6 in Ootmarsum.

Meer informatie over Minicamping Erve Geerdink in Ootmarsum

Welkom op Minicamping Erve Geerdink, gelegen op de flank van de Kuiperberg in Twente, nabij het stadje Ootmarsum. Hier kunt u genieten van rust, ruimte en natuur, en de schitterende uitzichten over de beekdalen ontdekken. Ootmarsum staat bekend om zijn prachtige historische kern, kunstgalerieën en kunstmuseum. Het is een ideale uitvalsbasis voor een actief verblijf met wandelen en fietsen, maar ook om lekker te ontspannen en te genieten van de omgeving. Op deze camping zijn tenten, caravans en campers welkom, met speciale voorzieningen zoals grasplekken voor tenten en ruime plekken voor caravans en campers. De camping is lid van de SVR en ontvangt gasten van maandag tot en met zaterdag, terwijl er op zondagen geen nieuwe gasten worden ontvangen. Voor reserveringen voor 2024 kunt u vanaf 15 januari 2024 contact opnemen. Het adres van de camping is Tichelwerk 6, Ootmarsum, Nederland.

Wil je weten wat Minicamping Erve Geerdink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Erve Geerdink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Erve Geerdink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Erve Geerdink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Minicamping Erve Geerdink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Erve Geerdink

Bezoekers bekeken ook