Minicamping De Rêke

Minicamping De Rêke is een Kampeerterrein gelegen aan Wittebergweg 19 in Nutter.

Meer informatie over Minicamping De Rêke in Nutter

Camping "De Rêke" is gelegen in het prachtige gebied van Twente, in de buurt van Ootmarsum en de Kuiperberg. De camping biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen en perfecte vakantie. Het bevindt zich op een steenworp afstand van het natuurgebied "Het Springendal", dat geliefd is bij natuurliefhebbers vanwege de uitgestrekte bossen en natuurlijke bronnen. De omgeving biedt prachtige wandel- en fietsroutes en mooie uitzichten, zelfs vanuit uw caravan. De geschiedenis van de omgeving is rijk aan verhalen over "Witte Wieven", heksen en boze geesten. Op de camping krijgt u de gelegenheid om meer te leren over deze historie door middel van documentatie, geanimeerde wandelingen en fietstochten. De laatste decennia is het rustig geweest rondom de boerderij, maar er worden geen garanties gegeven!

Wil je weten wat Minicamping De Rêke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping De Rêke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping De Rêke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping De Rêke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Minicamping De Rêke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping De Rêke

Bezoekers bekeken ook