Mini-Camping De Dam Tilligte

Mini-Camping De Dam Tilligte is een Kampeerterrein gelegen aan Damweg 19 in Tilligte.

Meer informatie over Mini-Camping De Dam Tilligte in Tilligte

Camping De Dam is een ruim opgezette camping in een bijzonder stukje Nederland. De camping biedt plaats aan 15 caravans of tenten en is van alle gemakken voorzien, zoals stroompunten bij elke plek, gratis Wi-Fi, keurige sanitaire voorzieningen en een centrifuge. De camping is al sinds 1998 populair bij kampeerders uit binnen- en buitenland. In de omgeving zijn er veel fiets- en wandelroutes door de bosrijke gebieden. Ook zijn er diverse rustpunten langs de fietsroutes. Als u geen zin heeft om te koken, zijn er verschillende restaurants te vinden in de nabijgelegen plaatsen Denekamp en Ootmarsum. De camping heeft 15 standplaatsen en is gunstig geprijsd, met een kampeerplek voor €21,-. Er is een supermarkt op 4 km afstand en het sanitair op de camping is schoon, met 3 douches en 3 toiletten. Daarnaast is er een wasmachine en centrifuge aanwezig. De camping biedt een zeer fraai uitzicht in een bosrijk gebied en heeft gratis Wi-Fi, zodat u altijd in verbinding kunt blijven. Voor meer informatie of om direct te reserveren kunt u contact opnemen met de camping.

Wil je weten wat Mini-Camping De Dam Tilligte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mini-Camping De Dam Tilligte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mini-Camping De Dam Tilligte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mini-Camping De Dam Tilligte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Mini-Camping De Dam Tilligte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mini-Camping De Dam Tilligte

Bezoekers bekeken ook