Marko Kok Holding B.V.

Marko Kok Holding B.V. is een Aannemer gelegen aan Hoge Weer 2 in Weerselo.

Meer informatie over Marko Kok Holding B.V. in Weerselo

Marko Kok Kleinbouw is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in kleinbouw. Ze bieden volledige service oplossingen voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en verbouwingen. Ze hebben veel ervaring met ambachtelijk bouwen en het vervullen van speciale wensen van klanten. Kwaliteit en service staan bij hen hoog in het vaandel. Van schetsontwerp tot oplevering, elke bouwopdracht wordt met zorg en aandacht uitgevoerd. Ze bieden gratis advies over onderhoud, omdat kleine problemen anders kunnen uitgroeien tot grote kostenposten. Marko Kok Kleinbouw heeft veel ervaring in het verbouwen van woonhuizen en kantoorpanden. Ze hebben al aan diverse projecten gewerkt, zoals het plaatsen van een kap op een uitbouw in Oldenzaal, vloerrenovatie in Lonneker en het verbouwen van een winkelpand in Oldenzaal. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail om een offerte aan te vragen of voor meer informatie.

Wil je weten wat Marko Kok Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marko Kok Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marko Kok Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marko Kok Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Marko Kok Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marko Kok Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook