M.W.J. Bossink Beheer B.V.

M.W.J. Bossink Beheer B.V. is een Sportcomplex gelegen aan Father Raatgerstraat 2-A in Rossum.

Meer informatie over M.W.J. Bossink Beheer B.V. in Rossum

Sportcentrum Bossink is een gezellig en veelzijdig sportcentrum dat bekend staat in de wijde omtrek. Het biedt een verwarmd zwembad voor zwemlessen, recreatief zwemmen en aqua-fitness. Daarnaast is er een fitnesszaal waar je kunt werken aan je conditie, lichaamshouding, lenigheid, kracht en coördinatievermogen. Er worden verschillende groepslessen aangeboden, zoals Pilates, pump, aerobics en taekwondo voor zowel jongeren als volwassenen. Het sportcentrum hoopt je te mogen verwelkomen en wenst je alvast gezellige en sportieve ontspanningsuurtjes toe. Het adres van Sportcentrum Bossink is Father Raatgerstraat 2, 7596 LG Rossum.

Wil je weten wat M.W.J. Bossink Beheer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M.W.J. Bossink Beheer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M.W.J. Bossink Beheer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.W.J. Bossink Beheer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar M.W.J. Bossink Beheer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M.W.J. Bossink Beheer B.V.

Bezoekers bekeken ook