Lieve Dotjes

Lieve Dotjes is een Borduurwinkel gelegen aan Hakselaar 25 in Denekamp.

Meer informatie over Lieve Dotjes in Denekamp

Lieve Dotjes is een webshop die handgemaakte kwaliteitsproducten voor baby's aanbiedt. Ze geloven dat elk baby'tje iets speciaals verdient en daarom creëren ze unieke handgemaakte producten met veel toewijding. Het assortiment omvat onder andere badjassen, lakentjes, omslagdoeken en knuffels. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid tot personalisatie, waarbij je de naam of afbeelding van jouw keuze kunt laten borduren op een van hun producten. In de webshop kun je rustig door hun collectie bladeren en de prachtige creaties ontdekken. Verder zetten ze zich ook in voor gehandicapte kinderen in de Filippijnen, waarbij een deel van de opbrengst gedoneerd wordt aan medische hulp en onderwijs voor deze kinderen. Door een product te kopen bij Lieve Dotjes, help je niet alleen de Filippijnse gemeenschap, maar geef je ook een kind de kans op een betere toekomst. Ontdek vandaag nog hun assortiment en maak het verschil!

Wil je weten wat Lieve Dotjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lieve Dotjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lieve Dotjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lieve Dotjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Lieve Dotjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lieve Dotjes

Bezoekers bekeken ook