Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan De Meierij 6 in Ootmarsum.

Meer informatie over Lidl in Ootmarsum

In deze tekst wordt gesproken over het inloggen bij je Lidl-account en het registreren als je nog geen account hebt. Ook wordt er aandacht besteed aan het aanmelden voor de nieuwsbrief en het ontdekken van verschillende categorieën in de webshop. Daarnaast worden er diverse aanbiedingen genoemd, zoals de shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er wordt extra korting beloofd met Lidl Plus en er worden verschillende merken genoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. De contactgegevens en openingstijden worden vermeld, evenals informatie over de service, de nieuwsbrief, de betalingsmogelijkheden, de levering en het downloaden van de Lidl-app. Tot slot wordt er ook verwezen naar de aanwezigheid van Lidl op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook