Leven Geeft Leven

Leven Geeft Leven is een Kruidenier gelegen aan De Mors 15 in Ootmarsum.

Meer informatie over Leven Geeft Leven in Ootmarsum

Leven geeft Leven is een stichting die zich inzet voor het leven en liefde. Ze bieden verschillende vormen van contact, zoals een postadres, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast hebben ze de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat er geen belasting betaald hoeft te worden over giften. Giften aan Leven Geeft Leven zijn daarom aftrekbaar van de belasting. Ze hebben ook een bankrekening waarop giften gestort kunnen worden. Verder biedt de stichting gratis anonieme hulp en counseling met geestelijke leiders, zoals Petrus van Straaten en Joyce Carels.

Wil je weten wat Leven Geeft Leven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leven Geeft Leven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leven Geeft Leven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leven Geeft Leven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Leven Geeft Leven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leven Geeft Leven

Bezoekers bekeken ook