LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer

LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer is een Babywinkel gelegen aan De Karekiet 6 in Denekamp.

Meer informatie over LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer in Denekamp

Wil je graag zelf kleding maken voor poppen? Bij Leuk Grut vind je een breed assortiment aan patronen voor poppen van 40-45 cm, inclusief de Baby Born pop. Alle patronen zijn zorgvuldig ontworpen en voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en foto's. Daarnaast heeft Leuk Grut ook een grote collectie poppenkleertjes voor poppen van dezelfde grootte. Deze kleertjes zijn uniek en worden in kleine hoeveelheden gemaakt. Daarnaast biedt Leuk Grut handgemaakte babysneakers aan, verkrijgbaar in 3 maten. Deze sneakers zijn perfect als cadeau bij een babyshower of geboorte. Verzending is mogelijk naar Nederland, België en Duitsland. Je kunt Leuk Grut volgen op Facebook, Instagram en Pinterest voor aanbiedingen en nieuwtjes. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van Leuk Grut.

Wil je weten wat LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer

Bezoekers bekeken ook