Letteboer mensport

Letteboer mensport is een Paardenstal gelegen aan Goudkampsweg 13 in Oud Ootmarsum.

Meer informatie over Letteboer mensport in Oud Ootmarsum

Letteboer Mensport, gerund door Raymond Letteboer, is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de mensport. Ze bieden menlessen, training en africhting van menpaarden, verkoop- en aankoopbemiddeling, pensionstalling en opfok op kleine schaal, en zijn een verkooppunt voor Torsy Bridles. Raymond en zijn team zijn actief op internationale menwedstrijden en hebben in 2021 het Nederlands Kampioenschap gewonnen en een bronzen teammedaille op het WK tweespannen behaald. Dit jaar streven ze ernaar om opnieuw deel uit te maken van het Nederlandse team op het WK in Frankrijk. Je kunt hen volgen op sociale media via de links naar hun Facebookpagina en Instagram. Daarnaast heeft Raymond Letteboer ook deelgenomen aan evenementen, zoals een inspiratiedag op het Zone.college Almelo en een wedstrijd in Lähden, Duitsland.

Wil je weten wat Letteboer mensport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Letteboer mensport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Letteboer mensport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Letteboer mensport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Letteboer mensport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Letteboer mensport

Bezoekers bekeken ook