Leferink Fysiotherapie

Leferink Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Oldenzaalsestraat 12 F Ingang Marktzijde in Denekamp.

Meer informatie over Leferink Fysiotherapie in Denekamp

Wanneer je lichamelijke klachten ervaart tijdens het bewegen, is het belangrijk om een fysiotherapeut te raadplegen. Bij ons kun je terecht voor fysiotherapie en manuele therapie, orofaciale fysiotherapie en haptotherapie. Wij werken volgens de Marsman-methodiek, waarbij we ons richten op het vrij bewegen van de wervelkolom. Onze werkwijze bestaat uit gedegen onderzoek en een behandelplan dat bij je past. Ons team bestaat uit verschillende specialisten, zoals manueel therapeuten, een bekkenfysiotherapeut en een musculoskeletale echografist. Om een afspraak te maken, kun je online een afspraak inplannen, bellen of een e-mail sturen. We streven ernaar om onze volledige aandacht aan onze patiënten te besteden.

Wil je weten wat Leferink Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leferink Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leferink Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leferink Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Leferink Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leferink Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook