Landgoedtuinderij De Witte Raaf

Landgoedtuinderij De Witte Raaf is een Biologische boerderij gelegen aan Ellenweg 7 in Denekamp.

Meer informatie over Landgoedtuinderij De Witte Raaf in Denekamp

Bij De Witte Raaf kun je groenten en fruit afhalen bij een afhaalpunt in de buurt of bij hun groentekraam op het erf aan de Ellenweg 7. De groentekraam is geopend op woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op de website kun je onder het kopje 'nieuws' de laatste veranderingen vinden. Deze week, week 44 (30 oktober 2023 t/m 5 november 2023), kun je onder andere veldsla, alfalfa, pompoen, en paksoi of spitskool verwachten. Dit zijn allemaal biologisch geteelde groenten en fruit. Voor komende week, week 45 (6 november 2023 t/m 12 november 2023), zijn de verwachtingen nog niet bekend.

Wil je weten wat Landgoedtuinderij De Witte Raaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoedtuinderij De Witte Raaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoedtuinderij De Witte Raaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoedtuinderij De Witte Raaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Landgoedtuinderij De Witte Raaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoedtuinderij De Witte Raaf

Bezoekers bekeken ook