Landgoed Nieuwhuis

Landgoed Nieuwhuis is een Groepsaccommodatie gelegen aan Zoekeweg 7 in Denekamp.

Meer informatie over Landgoed Nieuwhuis in Denekamp

Landgoed Nieuwhuis is een luxe groepsaccommodatie voor 18 personen in de natuur van Twente. Bij binnenkomst in de boerderij wordt u verwelkomd in een prachtige hal met luxe decoraties. Het landgoed biedt een perfecte combinatie van luxe en comfort, met de vrijheid van het landleven. Er is een fotogalerij waar u de leukste foto's van bezoekers kunt bekijken. U kunt nu boeken voor een onvergetelijke tijd met uw groep in Twente. Het landgoed is ontstaan uit de jongensdroom van Eddy Nieuwhuis. Als u tussen april en oktober te gast bent, kunt u genieten van een verwarmd zwembad. Ook is er een Finse sauna en een houtgestookte hottub aan de bosrand. Het landgoed is gelegen aan de Zoekeweg 7 in Denekamp.

Wil je weten wat Landgoed Nieuwhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Nieuwhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Nieuwhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Nieuwhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Landgoed Nieuwhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Nieuwhuis

Bezoekers bekeken ook